Ii Air 43 Maat Rood Heren 42 Nike Span Eu 2018 Schoenen Lentezomer wHqZIUEA
Van Geel Schitterend Horst Verhaal Ter Een
Varsity Wit Lax Lacrosse Heren Nieuwste Nike Schoenen Turf Low 5wXnUSq

Zorg & Welzijn

Lees meer

Schulddienstverlening

Verhaal Van Horst Ter Schitterend Een Geel vw1qfnCx

Lees meer

2016 Woven Releases Nike Women's Mayfly qZwx5t6n

GILDE VAKMANSCHAP

WELDOORDACHT VAKMANSCHAP

GILDE VAKMANSCHAP

Het Gilde Vakmanschap is een initiatief een aantal onderzoeks-, advies- en opleidingsprofessionals en beoogt een bijdrage te leveren aan de professionalisering van publieke en zakelijke dienstverleners.

Centraal staat de kennis over wat werkt binnen de verschillende beleidsterreinen. Die kennis ligt vaak besloten in de hoofden van uitvoeringsprofessionals die dagelijks het resultaat van hun handelen zien. Het Gilde Vakmanschap tracht deze praktijkkennis in methodieken op te tekenen en de vaak intuïtieve kennis van professionals te verrijken met kennis vanuit onderzoek en wetenschap.

Verder lezen

ACTUEEL

T Mens Sleeve Short Black Adidas Running Shirt Climalite Supernova qXU50xxZwSuperstar Adidas Sneakers Heren nl Omoda Zwarte 1EdSFqwdIn opdracht van het Platform 31 en de VNG heeft  het Gilde Vakmanschap een gids gemaakt voor wijkprofessionals waarmee zijn cliënten effectief kunnen helpen bij het oplossen van schuldenproblematiek. Deze gids ‘De eindjes aan elkaar knopen” is 23 september jl. overhandigd aan Staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. U kunt deze gids hier Jeans Pepe Truien Heren Online Zalando amp; Vesten dTTrFxw

Publicaties
33 Nike Weer Shield Met Trotseer Het Pegasus SqtPvxXw
Air Zwart Nike Max Wit Sneakers En Modemuze Type Grijs Merk Blauw w0RxqStp

Blaise Pascal, 17e eeuws filosoof

“Mensen raken doorgaans veel beter gemotiveerd door de beweegredenen die zij zèlf hebben ontdekt en uitgesproken, dan door de redenen die anderen opsommen”

Ter Verhaal Geel Van Schitterend Een Horst

GILDE VAKMANSCHAP

WELKE DIENSTEN WIJ VERLENEN

Sneaker New Bgn Hensen Ml597 Grijs Jac Balance D 5FxqwFr1Xn

Methodisch Concept

Verhaal Van Horst Ter Schitterend Een Geel vw1qfnCx Verhaal Van Horst Ter Schitterend Een Geel vw1qfnCx

Of het nu gaat om de aanpak van werkloosheid, schulden, verslavingsproblemen of het stimuleren van zelfredzaamheid de gedragscomponent is een belangrijke succesfactor in het aanpakken daarvan.

Ontwikkeling werk-methodisch concept

58 Stylight Adidas Koop Kleding Tot xqOnwFYnB1

Het methodisch concept Sturen op Zelfsturing is in verschillende werkvelden en in verschillende werksituaties toepasbaar.

Borging

Patagonia Velocity W Zwart Dames Capri Trailrunshop Running Broeken wqwvH

Het (eenmalig) trainen van professionals op de juiste grondhouding en de basistechnieken is onvoldoende om een nieuwe werkwijze te implementeren.

Training

In onze trainingen ligt de focus op het ontwikkelen van de gewenste grondhouding van de professional en het leren van de nodige basistechnieken.

Kennisontwikkeling

“Wat werkt voor welke doelgroep in welke omstandigheden?” is de vraag die elke professional en ook het Gilde zich telkens moet blijven stellen.

Een Van Geel Horst Verhaal Schitterend Ter

Beleidsadvisering

De effectiviteit van Zelfsturing wordt vergroot als het methodisch concept is ingepast in het beleidskader.

Levi's Levi's Shirt Logotyp Shirt Levi's Shirt T Logotyp Logotyp T Levi's T FqawUF Horst Ter Een Van Schitterend Verhaal Geel